Olot acull el Congrés de Fires de Catalunya amb més de 110 professionals del sector visitant la ciutat

Avui i demà es celebra a Olot el 23è Congrés de Fires de Catalunya. Més de 110 professionals d’arreu del territori són a la capital garrotxina en aquest esdeveniment organitzat per la Federació de Fires de Catalunya. Enguany és la segona vegada que Olot cull la cita anual del sector firal català.

Després de 18 anys, Olot torna a acollit el Congrés de Fires de Catalunya, la cita anual més importat pe rals professionals del sector firal català. El tret de sortida s’ha donat a les deu del matí amb l’acte oficial d’inauguració i la conferència inaugural ‘Experiències a fires i nous mercats’ de Xavier Bernada, conseller delegat de Bern2Run, el holding que engloba totes les societats de MUNICH. A partir d’aquí i durant dos dies es desenvoluparan les activitats: conferències visites, àpats o debats en els que hi assistiran els 111 professionals inscrits.

L’estada d’aquest centenar de professionals a Olot implica un impacte econòmic per a la ciutat i això és el que es busca des de l’ajuntament a l’hora de programar aquest tipus d’esdeveniments. Durant el Congrés de Fires de Catalunya es parlarà sobre l’evolució del sector, eines d’estratègia o venda de les fires. Els responsables tècnics i polítics dels 42 associats a la Federació de Fires de Catalunya i proveïdors que hi assisteixen també podran conèixer més Olot i la Garrotxa, ja que el consistori aprofitarà l’esdeveniment per promocionar el territori.

 

Notícies relacionades: 
– El Congrés de Fires de Catalunya portarà més d’un centenar de professionals a Olot
– Olot torna a formar part de la Junta directiva de la Federació de Fires de Catalunya i acollirà el 23è congrés de l’entitat
– Olot serà la seu el 23è Congrés de Fires de Catalunya