S’acaba la instal·lació de les senyals de trànsit de Sant Jaume de Llierca

Sant Jaume de Llierca ja disposa de senyals de trànsit. El projecte d’ordenació de la circulació al municipi finalitza aquest novembre amb la marca dels llocs d’aparcament. L’actuació ha tingut un cost aproximat de 21.000 euros, aportats en gran part per la Diputació de Girona.

Una de les mancances de Sant Jaume de Llierca era la falta de senyalització que regulés el trànsit dels carrers. La circulació de vehicles va en augment al municipi, però no hi havia marques que ordenessin els moviments. Després de presentar una proposta als veïns que ells mateixos van esmenar, l’Ajuntament de Sant Jaume ha acabat aplicant la proposta definitiva de senyalització aquesta tardor.

A Sant Jaume de Llierca s’han instal·lat tant senyals de trànsit com pintat les indicacions al ferm dels carrers. Per acabar l’actuació, només falta pintar les marques destinades als aparcaments de vehicles, per tal d’ordenar l’estacionament al municipi. S’espera que en dues setmanes l’actuació estigui enllestida.

Notícies relacionades: 

-Els Mossos d’Esquadra col·laboren amb els governs locals per millorar la seguretat viària dels municipis