El coworking i l’emprenedoria en el sector tèxtil protagonitzen la tercera jornada de la Setmana de l’Emprenedoria d’Olot

La jornada d’ahir de la Setmana de l’Emprenedoria va estar marcada per dues presentacions, la de Cooking Girona i la Tertúlia dels Joves Empresaris de la Garrotxa sobre el sector tèxtil de la comarca. Dues formes diferents d’aportar des de l’experiència.

L’experiència que tenen uns, els conferenciants, i la que els falta als altres, els assistents a l’acte, és el punt en comú de la Setmana de l’Emprenedoria. A primera hora de la tarda d’ahir Cooking Girona explicava la seva experiència sobre el coworking. El seu no és un coworking temàtic perquè consideren que el punt fort d’aquest tipus d’empresa és la possibilitat de complementar-se.

En un altre àmbit i des d’un altre punt de vista, de la mà dels Joves Empresaris de la Garrotxa es va dur a terme una tertúlia en la que l’experiència en el sector tèxtil va ser el factor més important. Des de diferents punts de vista, el de dos empresaris i el de dues formadores, els assistents a l’acte van poder conèixer de primera mà què significa ser emprenedor, fer néixer i créixer una empresa i quins són els factors diferencials. També va permetre al públic, en la seva majoria estudiants, saber quins eren els cursos relacionats amb la confecció tèxtil que es realitzen a la Garrotxa de cara a tenir una formació que els permeti encarar en les millors condicions possibles, el naixement d’una empresa.

Les acitivtats de la Setmana de l’Emprenedoria es segueixen duent a terme fins demà. El tancament serà a les 19h, a la sala El Torín, amb l’entrega dels Premis 100% Emprenedors.

 

Notícies relacionades:
– La ‘coach’ Joana Frigolé explica les qualitats del lideratge femení a la Setmana de l’Emprenedoria
-El ‘youtuber’ Celopan participa en una tertúlia d’emprenedoria amb 250 joves dels instituts d’Olot
-Inauguren la 2a Setmana de l’emprenedoria d’Olot amb la intenció de créixer en nombre d’assistents a les activitats