L’Ajuntament d’Olot vol que el curs que ve l’escola bressol de Sant Miquel tingui dues línies

L’Ajuntament d’Olot espera poder obrir dues línies en l’escola Bressol de Sant Miquel el curs que ve. Després d’uns anys tancada, aquest curs l’escola bressol de Sant Miquel ha tornat a obrir portes i ho ha fet amb una línia i 18 infants d’entre 1 i 2 anys. El centre, però, té capacitat per atendre una 30a d’infants i de cares al proper curs es vol obrir una segona línia.

Un espai de llums, un espai d’experimentació, menjador, dormitori, dues aules i el pati. Als infants de l’escola bressol de Sant Miquel d’Olot no els falta de res. Són 18 nens i nenes, 9 nascuts l’any 2014 i 9 més del 2015, al càrrec d’un equip de tres educadores que s’encarreguen d’oferir-los una atenció individualitzada. El que si que podrien ampliar és el nombre de companys de classe. L’escola te capacitat a uns 35 infants i crear una segona línia. Això és el que l’Ajuntament vol fer de cares al curs que ve. Per a aquest curs, però el centre es quedarà amb els alumnes que té inscrits, que després de dos mesos en funcionament ja s’han adaptat a la seva escola.

En aquest curs, en les escoles bressols municipals hi ha 203 infants de les 205 places que es van oferir: 72 van a la llar d’infants del Morrot, 74 a la de les Fonts, 39 a Sant Pere Màrtir i 18 a Sant Miquel.