Els restaurants les Cols d’Olot i Ca l’Enric de la Vall de Bianya renoven les seves estrelles Michelin

Els restaurants Les Cols d’Olot i Ca l’Enric de la Vall de Bianya renoven les seves estrelles Michelin. El certificat de qualitat en la restauració manté les dues distincions a l’equip dirigit per Fina Puigdevall i l’estrella als germans Juncà de Bianya.


S’esperaven poques sorpreses a l’hora d’anunciar les estrelles Michelin 2016. A darrera hora, s’especulava amb la possibilitat que la Garrotxa disposés d’alguna distinció més, però al final la cuina comarcal mantés les estrelles dels seus restaurants. L’olotí Les Cols de Fina Puigdevall i Pere Planagumà obté la renovació de les seves dues estrelles. Pel que fa a l’altre restaurant amb reconeixements de la guia Michelin, el bianyenc Ca l’Enric, també es manté la seva distinció.

Els dos restaurants coincideixen en el fet que mantenir les distincions ja és un èxit i un reconeixement a la seva feina. A la demarcació de Girona, destaca l’estrella rebuda pel restaurant Ca l’Arpa, de Banyoles, que s’estrena en els reconeixements de la guia Michelin.

x