La Fira Orígens d’Olot, guardonada amb el Premi a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016

L’Ajuntament d’Olot i l’Ajuntament de les Borges Blanques han estat els guanyadors dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya 2016, lliurades ahir en el marc de la 23ena edició del Congrés de Fires de Catalunya, celebrat a Olot.

La 12ena edició dels Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya ha decidit guardonar l’Ajuntament d’Olot i el de les Borges Blanques. El jurat, presidit per la directora general de Comerç Muntsa Vilalta i integrat per la Direcció General de Comerç, l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa, la Federació de Fires de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya, n’ha destacat el paper d’aquests dos ajuntaments en el suport a l’activitat firal durant el 2016

L’Ajuntament d’Olot ha estat premiat per la Fira Orígens i per l’aposta pels productes agroalimentaris de qualitat i proximitat de la Garrotxa. Els guardons es van donar en la jornada de cloenda del Congrés de Fires de Catalunya celebrat a Olot.

 

Notícies relacionades: 
– La Garrotxa celebrarà 14 de les 467 fires catalanes que tindran lloc durant el 2017
-Olot acull el Congrés de Fires de Catalunya amb més de 110 professionals del sector visitant la ciutat
– La 5a edició de la Fira Orígens d’Olot ha obtingut més visitants procedents de fora de la Garrotxa i del sector professional i més volum de negoci

x