L’espectacle intimista ‘Venus i Adonis’ de Vilarasau, Bosch i Claret obre la 2a mostra de teatre El Petit Format

La lectura dramatitzada del poema Venus i Adonis, de William Shakespeare, interpretada per Emma Vilarassau i Jordi Bosc i musicada pel cel•lista Lluís Claret, va obrir ahir la segona edició de la mostra de teatre El Petit Format, que ha ampliat a quatre dies la seva programació per encabir grans propostes amb un format intimista. Alguns dels espectacles ja han exhaurit entrades i d’altres estan a punt de penjar el cartell de complet.

La segona edició de la Mostra de Teatre el Petit Format va començar ahir amb un espectacle que en una posada en escena intimista concentrava grans coses: la història de Venus i Adonis de les Metamorfosis d’Ovidi, els versos de William Shakespeare, la dramatització dels actors Emma Vilarasau i Jordi Bosch i música de Bach interpretada pel reconegut violoncel•lista andorrà Lluís Claret. El trio agraeix a l’organització de El Petit Format que hagi tingut la sensibilitat de programar un espectacle intimista com és Venus i Adonis.

La segona edició de El Petit Format comença sabent que ja han exhaurit les entrades de dos espectacles, Tal com sóc, de Pere Hosta, i Fuita, d’una Càpsula Teatre, i les entrades disponibles per a d’altres propostes a hores d’ara es poden comptar amb els dits de la mà. És el cas de la sessió infantil ‘En contes d’un cove, de la companyia De parranda’, programada per a dissabte a les 6 de la tarda a l’Orfeó Popular Olotí, i ‘Et vindré a tapar’, d’Espai en construcció, que es representa avui a les 9 del vespre, també a l’Orfeó. La programació de la segona edició de El petit Format la completa l’espectacle Bufonant, de Toni Albà. La filosofia intimista a la recerca de la proximitat amb l’espectador fa que s’hagin limitat les localitats als espais on es programen els espectacles. Les entrades es podran adquirir una hora abans de l’inici de la representació, al mateix recinte on tindrà lloc, sempre i quan en quedin de disponibles.

 

Notícies relacionades:
– La segona edició de ‘El Petit Format’ amplia el nombre d’espectacles teatrals i els dies de programació
-Ja es poden adquirir les entrades per la mostra de teatre El Petit Format
-La companyia Espai en Construcció i Toni Albà, a Olot en motiu de la segona edició del Petit Format