L’Olot rep el Peralada en el millor moment de la temporada, líder i després de vuit victòries consecutives

La Unió Esportiva Olot rebrà diumenge al migdia al Peralada en un dels partits amb més atractiu del grup 5 de la tercera divisió. La situació actual dels dos equips fa que el partit enfronti al primer classificat, l’Olot, amb el segon, el Peralada. Els homes de Ramon Maria Calderé acumulen 8 victòries consecutives i el Peralada ve de caure davant del Vilafranca a casa.

Feia temps que els aficionats de l’Olot i el Peralada, així com els seguidors del grup 5 de la 3a divisió esperaven aquest partit. I el moment per fi ha arribat. L’Estadi Municipal d’Olot serà l’escenari on la Unió Esportiva Olot i el Peralada es veuran les cares, diumenge al migdia.

Els homes de Ramon Maria Calderé afrontaran el partit com a líders a la classificació, per primer cop a la temporada. El Peralada, per la seva part, veu com la derrota davant el Vilafranca de la jornada anterior l’ha fet caure a la segona plaça. Tot i això, el tècnic de l’equip olotí no veu el partit com una final. Calderé, però, és conscient de què l’estat de forma dels dos conjunts fa d’aquest, un partit especial.

Un rival, el Peralada, a qui Calderé coneix a la perfecció i a qui porta veient tota la temporada ja que coincideix que els equips contra els que juga el Peralada, són els que s’enfronten dues setmanes més tard a l’Olot. De totes maneres l’entrenador de l’equip olotí confia en els seus jugadors i en imposar un estil de joc. Un estil que implica molta versatilitat degut a les moltes possibilitats que li ofereixen els seus jugadors. Diumenge a les 12:30h l’Estadi Municipal d’Olot viurà una d’aquelles jornades de futbol per recordar.

 

Notícies relacionades: 
– L’Olot es posa líder de Tercera Divisió després de guanyar a un combatiu la Jonquera per 0 a 1
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3

x