Olot Televisió i Càritas Garrotxa renoven el conveni de col·laboració

Càritas Garrotxa acaba de renovar el conveni amb OLOT TELEVISIÓ. Amb aquest acord, la televisió de la Garrotxa dóna compliment al seu compromís de ser al costat de les entitats de la comarca per difondre la seva activitat, molt important en el cas de Càritas, ja que dedica els fons recollits a programes d’ajuda als més necessitats. Càritas és una de les entitats que més col·labora amb el Gran recapte. La jornada central tindrà lloc aquest dissabte. Els voluntaris encarregats de recollir la solidaritat dels garrotxins seran a l’entrada dels supermercats de la comarca per recaptar els productes bàsics que es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments de la Garrotxa. Una de les entitats que més col·laboren amb el Gran Recapte és Càritas Garrotxa, que acaba de renovar el conveni amb OLOT TELEVISIÓ. Amb aquest acord, la televisió de la Garrotxa dóna compliment al seu compromís de ser al costat de les entitats de la comarca per difondre la seva activitat, molt important en el cas de Càritas, ja que dedica els fons recollits a programes d’ajuda als més necessitats.