L’encert en el triple allunya el CB Olot de la victòria davant el Sant Andreu Natzaret (68-79)

Quan un equip té molt encert en el tir de tres, defensar es converteix en una tasca molt complicada. Les jugadores del Club Bàsquet Olot van perdre davant les del Sant Andreu Natzaret 68-79 per aquesta senzilla raó. Les noies de Badalona van mostrar una efectivitat des de la línia de 3 que va provocar una atenció defensiva màxima en aquest aspecte del joc, deixant la pintura descoberta i permetent punts fàcils.

Aquesta va ser la tònica durant la primera meitat. Un encert per sobre del normal en les jugadores visitants i la moral de les locals caient cada cop que erraven una cistella fàcil. El marcador al descans reflectia 14 punts de diferència que, vist el partit, eren justos.

Al tornar del descans l’entrenador local va demanar més intensitat defensiva a les seves noies. I no van decebre. Com si no portessin tota una part sencera a les espatlles, les noies del CB Olot van començar a remuntar poc a poc. Semblava que les jugadores visitants ja no estaven tocades per la vareta màgica del triple i això va fer créixer la moral a les locals.

Tot i aconseguir reduir la diferència a 6 punts les badalonines van saber administrar l’avantatge que, al final, gràcies de nou a l’efectivitat des de més enllà de la línia, va créixer fins els 11 punts.

Notícies relacionades:
-El CB Olot es desfà a casa de les líders, el Sant Nicolau de Sabadell (62-52)
-El CB Olot passa per sobre del Sabadell per 70 a 52 amb un magnífic primer quart de joc