Més de 270 voluntaris es mobilitzen per fer possible el Gran Recapte d’Aliments a Olot

El Gran Recapte d’Aliments i Productes Bàsics a Olot va mobilitzar aquest dissabte fins a 270 voluntaris. Els col·laboradors van treballar durant tota la jornada en els 17 supermercats implicats, al Centre de Distribució d’Aliments de la ciutat o com a transportistes.

Més de 270 voluntaris van col·laborar dissabte a la jornada del Gran Recapte d’Aliments a Olot. Els col·laboradors amb la iniciativa a Olot es van repartir les tasques: uns 150 estaven als supermercats, 90 al Centre de Distribució d’Aliments i 30 més van fer tasques de transport. En aquesta edició del Recapte, es demanava comprar aliments de primera necessitat com oli, sucre, sal i llegums i productes bàsics com bolquers, lleixiu o detergent i al llarg del dia, molta gent va posar el seu granet de sorra per emplenar les caixes de menjar.

A la resta de la Garrotxa i durant diversos dies, s’han coordinat fins a 90 punts de recollida. En canvi, el Gran Recapte d’Olot es va centrar en el dissabte 26 i 17 supermercats van col·laborar amb la iniciativa. Una trentena de persones es van dedicar a portar els aliments i productes reunits als supermercats fins al Centre de Distribució d’Aliments, un espai destinat a oferir aliments per aquelles persones que no poden cobrir les necessitats més bàsiques.

Notícies relacionades:
-A la Garrotxa s’han donat 31.937 unitats d’aliments i productes bàsics durant la jornada central del Gran Recapte d’Aliments
– El gran Recapte dels Aliments d’Olot del dia 26 de novembre ja compta amb 230 col·laboradors
-La Garrotxa aprofita el Gran Recapte per conscienciar sobre l’ús de bosses de roba a la compra a través del projecte ‘Teixim’