El Vòlei Olot tomba a l’Ítaca Manresa en un partit marcat per la igualtat i l’encert dels olotins en els moments clau (3-0)

Els olotins van dominar el partit que els enfrontava a l’Ítaca Manresa tot i la igualtat, tornant a una de les millors versions desplegades pel conjunt garrotxí aquesta temporada. El Vòlei Olot va mostrar-se ferm en els moments decisius del partit i va vèncer per 3-0 als rivals manresans.

cv-olot-itaca-manresaa

El Club Vòlei Olot va endur-se una merescuda victòria davant l’Ítaca Manresa, a qui va vèncer per un contundent 3-0. Els olotins es van mostrar molt ferms durant el primer set, en el que van agafar avantatge al principi i ja no la van deixar escapar en tot el set. Tenir un primer set així acostuma a donar confiança de cara a la resta del partit.

El segon se, però, va començar com pocs esperaven. L’Ítaca Manresa es va posar per davant al marcador i semblava que ho tenia tot de cara per empatar el partit. La situació es va tornar crítica pels garrotxins quan es van posar a 4 punts però llavors va sorgir l’esperit de superació que, unit a la força que rebien des de la grada, va donar una empenta vital al Vòlei Olot. Els locals van aconseguir remuntar i van acabar enduent-se el set.

La remuntada del 2n set va minar la moral dels jugadors manresans, que tot i això van fer un esforç per lluitar el set. Els olotins, però, no els van deixar creure-s’ho i van endur-se el set que certificava la victòria local.

Notícies relacionades:

-El Club Vòlei Olot presenta un centenar de jugadores i jugadors repartits entre 11 equips per la temporada 2016-2017
-El Vòlei Olot dóna un cop de puny damunt la taula davant el Vòlei Mataró (3-0)
-El Club Volei Olot es veu superat en tot moment pel Podes i Tales Manacor (0-3)