El Club Natació Olot presenta les sis seccions que enguany competiran per al club

El Club Natació Olot va viure una jornada de germanor durant la presentació de les seccions del club. La piscina coberta de competició va ser l’escenari escollit perquè els esportistes dels diferents esports del club fossin presentats davant d’una grada plena.

L’ambient calent de dintre de la piscina coberta de competició contrastava amb el fred i la pluja que hi havia fora. En una tarda de dissabte passada per aigua el Club Natació Olot va prendre tot el protagonisme i va fer passar, un a un, tots els esportistes del club.

A les cinc seccions que ja existien, la natació, el waterpolo, el tennis, l’atletisme i el triatló,  s’hi suma aquest any el futbol de veterans.

La tarda també va permetre dos homenatges. El primer, a Xevi Buch, àrbitre de waterpolo que va participar als jocs de Rio de Janeiro xiulant la final femenina, entre d’altres partits.També va rebre un merescut homenatge en Blai Mallarach, jugador de la selecció espanyola de waterpolo que també va participar als Jocs Olímpics al Brasil.

Encara havia organitzat un altre homenatge, en aquest cas a Jordi Jou, entrenador de la selecció espanyola de waterpolo, però no va poder assistir a l’acte.

Notícies relacionades:

-La jove nedadora gironina del Club Natació Olot, Lidia Huete, prepara els campionats d’hivern de Catalunya i a nivell estatal