L’Olot reté el liderat de la Tercera Divisió després d’empatar (1-1) contra un Peralada superior al primer temps

La Unió Esportiva Olot segueix líder de Tercera Divisió després d’empatar a un contra el Peralada. Els empordanesos han tingut contra les cordes als de Ramon Maria Calderé durant la primera meitat, però un penal marcat per Hector Simon a les acaballes del partit permet mantenir la imbatibilitat de l’Olot a l’Estadi Municipal.

Era el partit esperat per gran part dels seguidors de la Tercera Divisió en el que portem de temporada, el que mesurava les forces entre els equips més forts de la lliga; l’Olot rebia com a líder el Peralada, i el guanyador de l’enfrontament s’assegurava la posició de privilegi. I el primer en colpejar han sigut els empordanesos, que han presentat un esquema diferent al que han fet servir al llarg de la temporada agafant l’Olot per sorpresa. I al terreny de joc s’ha vist ben aviat l’encert de la iniciativa: Boniquet ha avançat els d’Arnau Sala al minut 6 de partit. El gol ha destrossat els plans olotins, superats en tot el primer temps pel mig del camp del Peralada, que anava encadenant oportunitats clares. El porter Ginard ha hagut de multiplicar-se per anar refusant les pilotes que l’hi arribaven, i el xiulet del descans ha suposat un parèntesi necessari per l’aficionat, que ha patit de valent les nombroses ocasions desaprofitades dels visitants. A la segona part, Calderé ha rectificat les línies de joc, fent entrar a Roger Vidal i Uri Santos, que hn donat un punt de lluita i més presència de l’Olot a la part central de la gespa, i els locals han començat a recuperar el domini del partit. Però l’empat no ha arribat fins al minut 82, quan el Peralada ha comès un penal innocent amb unes mans sorprenents. Héctor Simon l’ha llançat amb molta sang freda, canviant la direcció habitual de les seves penes màximes amb una petita vaselina destinada a despistar Gianni, amb qui va compartir vestidor.

Al final, 1 a 1 i repartiment de punts entre els dos equips, amb un Peralada lamentant les ocasions desaprofitades i un Olot satisfet de mantenir el liderat de la categoria.

Notícies relacionades:
-La Unió Esportiva Olot guanya el Granollers per 2 a 1 en un partit amb nombroses ocasions dels de Calderé
– L’Olot rebrà un Granollers en hores baixes amb l’objectiu d’ampliar a cinc la ratxa de victòries consecutives
– L’Olot amplia la diferència respecte els aspirants a l’ascens al guanyar el Sant Andreu per 1 a 3