Olot acull les IV Jornades de Conservació de Flora i Funga, organitzades pel Departament de Territori i Sostenibilitat

El Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha organitzat les IV Jornades de Conservació de Flora i Funga a Olot. La trobada, que ha començat avui i durarà fins dimecres, tractarà sobre la biodiversitat vegetal dels Països Catalans i sobre com prevenir les amenaces de la flora.

Olot acull durant tres dies les IV Jornades de Conservació de Flora i Funga, coordinades des del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat.  La trobada, que ha arrencat avui, girarà al voltant de la recerca científica i la conservació de la biodiversitat vegetal al conjunt dels Països Catalans. Les jornades van dirigides als especialistes que treballen per a la conservació i protecció de la flora.

Una de les novetats d’enguany és que, a part de la flora, també es parlarà de flora no vascular, dels fongs. Les passades edicions s’havien celebrat a Blanes, Barcelona i Lleida i és la primera vegada que es fan a la Garrotxa.  Al llarg del dia d’avui i demà es presentaran a la Sala El Torín diverses ponències, en què es debatran les amenaces de la biodiversitat vegetal i es parlarà sobre la necessitats de promoure mesures protectores. L’últim dia, dimecres, hi ha programades sortides de camp per als assistents a Olot i Banyoles.