El Centre de Control de Carreteres informa de restriccions a Bracons a partir d’aquest dimarts i al túnel de Sant Esteve aquest dimecres

Per aquesta setmana hi ha previstes restriccions a la circulació als túnels de Bracons i al túnel de Sant Esteve d’en Bas. Es tractarà de restriccions en horari nocturn. Pel que fa Bracons es tallarà l’accés als túnels en ambdós sentits dimarts 29 de novembre, dimecres 30 de novembre i dijous 1 de desembre, des de les 10 de la nit fins a les 6 de la matinada. En el cas del túnel de Sant Esteve d’en Bas, es tallarà la circulació dimecres 30 de novembre, seguint el mateix horari, de 10 de la nit fins a les 6 de la matinada. El motiu de les restriccions en aquests dos túnels és la realització de treballs de neteja de voral, voreres, panells arquetes i pintat de ressalts, així com manteniment correctiu d’instal·lacions.