L’alcalde de les Planes, Eduard Llorà, ha estat escollit president del Consorci Ter-Brugent

L’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, ha estat escollit nou president del Consorci Ter-Bugent, que agrupa el Consell Comarcal de la Selva i fins a vuit municipis, dos d’ells garrotxins, com són les Planes i Sant Feliu de Pallerols. Llorà, amb experiència en la gestió de la promoció turística com a president de Turisme Garrotxa, pren el relleu a Salvador Clarà amb l’objectiu de millorar la promoció econòmica dels municipis membres, així com de les seves infraestructures.

L’Assemblea del Consorci Ter-Brugent ha escollit l’alcalde de les Planes d’Hostoles, Eduard Llorà, com a nou president de l’ens. El consorci el formen el Consell Comarcal de la Selva, sis municipis selvatans, Amer, Anglès, la Cellera de Ter, Osor, Sant Julià de Llor i Bonmatí i Susqueda, a més de dos municipis garrotxins, les Planes i Sant Feliu de Pallerols. Els principals objectius que Llorà s’ha marcat per a aquesta nova etapa són la promoció econòmica dels municipis membres, així com la millora de les infraestructures.

Acompanyarà a Llorà des de la vicepresidència del consorci l’alcalde de Sant Julià de Llor i Bonmatí, Marc Garcia. Considerat per l’ens com una figura clau, Garcia, com Llorà, també dóna un especial valor al treball conjunt entre els ajuntaments i amb la resta d’administracions i actors d’aquest territori de valls per on passen els rius Ter i Brugent.