L’itinerari d’Identitats ImPossibles rep la visita de prop de 3.300 persones i tindrà continuïtat amb un itinerari sobre la diversitat i llibertat de creences

El passat 20 de novembre es va tancar el cicle d’Identitats ImPossibles, l’itinerari d’activitats relacionades amb el dret a la diversitat sexual i de gènere. En total, prop de 3.300 persones han passat per algun dels actes programats en el cicle.

L’itinerari d’Identitats ImPossibles, organitzat pel Consorci d’Acció Social i l’Institut de Cultura d’Olot, ha clos les seves activitats. Durant cinc mesos hi ha hagut una exposició oberta al públic al Museu dels Sants, una representació de teatre, sessions de l’hora del conte per als més menuts sobre la diversitat sexual o bé una taula rodona de reflexió sobre aquesta temàtica. Al llarg del cicle han passat 3.286 persones per les diferents activitats programades, una assistència que satisfà a l’organització perquè la percepció generada al públic és molt positiva.

Davant aquest interès, tant el Consorci d’Acció Social com l’Institut de Cultura s’han proposat seguir treballant en aquesta línia, per difondre els drets que els ciutadans tenim inherents simplement pel fet d’existir. En aquest sentit, ja han definit la temàtica del proper cicle. La diversitat i llibertat de creences. Aquesta és la primera vegada que els dos ens comarcals organitzen una sèrie d’itineraris dedicats als drets civils de les persones.

Notícies relacionades: 
– Teresa Forcades participa en la taula rodona ‘Sexe i religió: un diàleg des de la diversitat’ que forma part de l’itinerari Identitats ImPossibles
L’exposició Identitats ImPossibles es podrà veure al Museu dels Sants fins el 20 de novembre