El camp de futbol de Montagut ja és de gespa natural i es preveu jugar-hi a la primavera

Els aficionats al futbol de Montagut veuen el seu somni a tocar: el seu camp municipal ja és d’herba natural. Ho han aconseguit gràcies a l’aportació de voluntaris a través de diverses campanyes de micromecenatge, que han completat les subvencions que han arribat per fer l’obra. Ara només falta que la pilota rodi sobre el terreny: es preveu que el Montagut torni a jugar al seu camp a partir de la primavera.

Quan un arriba al camp municipal d’esports de Montagut no veu cap transformació en la seva aparença habitual. Però l’estadi ha canviat, i molt. L’herba ja domina la totalitat de la superfície del terreny de joc. És un somni fet realitat: fa anys que els aficionats al futbol de Montagut perseguien aquest objectiu. Els treballs van acabar fa només dues setmanes, i els seguidors ja esperen el moment per tornar a veure futbol al municipi. Però ni l’Ajuntament ni la Penya Esportiva Montagut volen avançar els terminis: de moment, el PEM juga a les instal·lacions de Tortellà, cedides pel mateix consistori, i no vol arriscar-se a avançar el retorn a Montagut durant l’hivern per no perjudicar l’arrelament de la gespa; per tant, es preveu el retorn del futbol al poble a la primavera

El canvi de superfície del terreny de joc ha tingut un cost de gairebé 50.000 euros, una quantitat que s’ha pogut aconseguir gràcies a les subvencions de l’Ajuntament de Montagut, la Diputació de Girona i la Federació Catalana de Futbol. Però també ha estat important l’aportació del Grup de Joves del poble i del mateix club de futbol, així com de nombroses entitats municipals i voluntaris de la comarca que han volgut que els joves de Montagut per fi disputin els seus partits sobre herba natural.

Notícies relacionades:
-Montagut comença les obres per plantar gespa natural al seu camp de futbol de terra