La Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i la UVic-UCC organitzen el Postgrau d’Emprenedoria Social

Els emprenedors socials són gent preocupada pels principals problemes socials (sanitaris, ecològics… contemporanis) i plantegen formules per abordar i millorar aquests tipus de problemes. És per això que es creen empreses com La Fageda, que aborda el problema de la inserció social. Les línies de negoci possibles són moltes i el Postgrau d’Emprenedoria Social que organitzen la Fundació d’Estudis Superiors d’Olot i la UVic-UCC ofereix un gran ventall. Salvador Simó, el director d’aquest prostgrau, ha visitat OLOT TELEVISIÓ, on ha explicat que és un postgrau adreçat a gent sensible a les problemàtiques socials i sanitàries actuals: gent emprenedora, amb iniciativa; molta gent del món empresarial però també molta del món social, que creuen que muntar una empresa és la manera més eficaç de tenir un impacte real sobre aquestes persones.

El curs comença el dia 13 de gener i qui vulgui es pot inscriure a través de la pàgina web de la FES. És un postgrau semipresencial en el que els alumnes tenen les classes gravades. El curs té una durada d’un any.