El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot obre el Circuit Girosona de natació amb la participació dels millors nedadors de la demarcació

Dissabte s’inicia el Circuit de Natació Girosona, amb la celebració del Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot, el proper dissabte. El campionat veurà competir els millors nedadors de la demarcació de Girona i Osona, amb la participació de nedadors destacats de tot l’àmbit català i es podrà veure en directe per OLOT TELEVISIÓ i La Xarxa durant el programa ‘1món.cat’.

El Circuit de Natació GIROSONA obrirà la 7ena edició aquest cap de setmana a Olot i tancarà a Girona, a les instal·lacions de Sant Ponç del GEiEG el dia 10 de juny. Seran 4 proves, que també passaran per Banyoles al Febrer i per Vic a l’abril per veure competir els millors nedadors i nedadores de la demarcació gironina i d’Osona. Els 10 clubs implicats segueixen apostant per fomentar i pujar el nivell de la natació I per això es busca la col·laboració dels millors esportistes formadors, entre ells, el figuerenc Hèctor Ruiz.

En edicions anterior hi ha participat clubs com el Terrassa, Mediterrani, Barcelona o la Selecció Estatal Absoluta, amb nedadors de la talla de Rafa Muñoz i Jessica Vall, entre d’altres.

Notícies relacionades:
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu
-El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada

x