Els Mossos d’Esquadra de la Garrotxa ja utilitzen els nous dispositius mòbils

Aquest matí els agents de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa ja han començat a utilitzar els nous dispositius mòbils. Aquests permeten millorar l’eficiència i la seguretat en les intervencions policials de les patrulles de carrer.
Inicialment el dispositiu s’utilitza per a la identificació de persones si vehicles, però s’anirà introduïen per a d’altres consultes policials.

En aquest control policial aquest matí, els agents de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa ja utilitzaven els nous dispositius mòbils per a la identificació de persones i vehicles. D’ara endavant, els agents realitzaran aquestes tasques a través dels dispositius mòbils, que els permeten estalviar temps, millorar l’eficiència i la seguretat en les intervencions policials.
La comissaria dels Mossos d’Esquadra de la Garrotxa disposa d’una tabuleta per dotació policial. Tot i que els agents han realitzat un curs, la introducció dels dispositius mòbils no suposa un gran canvi.
Inicialment, les patrulles utilitzaran els dispositius mòbils per a la identificació de persones i vehicles, però amb el temps s’aniran introduït en altres sistemes per a consultes policials.