La Fira de la Ratafia de Besalú es podrà seguir aquest diumenge en directe per Olot Televisió

Aquest diumenge Besalú celebra la 24a edició de la Fira de la Ratafia. Com és tradicional durant l’esdeveniment es durà a terme el concurs de ratafies casolanes i al migdia es donarà a conèixer el guanyador. L’esdeveniment es podrà seguir en directe per OLOT TELEVISIÓ.

Un cop l’any, Besalú recorda la seva llarga tradició d’elaborar ratafia. Ho fa amb la celebració d’una fira dedicada a aquest licor tan característic de la Garrotxa. La Fira de la Ratafia de Besalú acull una mostra, degustació i venda dels aiguardents d’aquest tipus que es produeixen a Catalunya. També s’hi poden trobar productes elaborats amb ratafia i un mercat d’artesania. Un dels esdeveniments més destacats és el concurs de ratafies casolanes, on hi poden participar només veïns de Besalú. Anualment s’hi presenten unes 25 persones. El guanyador envasa 700 ampolles del licor en una edició especial que es pot degustar durant la fira de l’any següent.

El tast de ratafies del concurs i també la fira, que es celebrarà aquest diumenge, es podrà seguir per OLOT TELEVISIÓ en un programa especial que començarà en directe a les 12 del migdia i continuarà després del partit de futbol de la Unió Esportiva Olot contra el Vilafranca. Es remetrà a 2/4 de 10 del vespre del mateix diumenge.

 

Notícies relacionades: 
– Unes 3.000 persones visiten Besalú en 23a edició de la Fira de la Ratafia, que es va poder seguir per Olot Televisó