L’Orfeó Popular Olotí representa des de divendres i fins dilluns la comèdia ‘A les 20h futbol!’

Per a aquest cap de setmana, llarg per a alguns, que és previ al 6 de desembre, l’Orfeó Popular Olotí ha preparat l’obra de teatre a què té acostumat el públic garrotxí per a aquestes dates. En aquesta ocasió, Orfeó teatre ha apostat per una comèdia, ‘A les 20h futbol!’ de l’escriptor català Josep Maria Carandell, amb la intenció de fer passar una bona estona al públic. Es farà durant quatre dies de manera ininterrompuda, des de divendres i fins dilluns.

Un culer obcecat té una sola cosa al cap; l’hora en què juga el seu equip, el Barça. La seva obsessió li fa descuidar la relació amb la seva dona, i un veí espavilat en voldrà treure profit. Aquest és el plantejament de la comèdia ‘A les 20h futbol!’. L’obra està dirigida per Marta Puig, mestra de la comèdia. En aquesta ocasió, als dos coneguts actors de l’Orfeó Enric Masó i Miquel Bosch se’ls ha afegit la jove Fina Carré.

‘Violeta. A les 20 hores, futbol’ és una obra de teatre escrita el 1980 per Josep Maria Carandell. Fa anys es va representar a la Garrotxa. Enric Masó ja va interpretar el marit aficionat al Barça en aquella ocasió. Ara, torna a posar-se a la seva pell. Orfeó Teatre estrena ‘A les 20h futbol!’ aquest divendres a les vuit del vespre, com no podia ser d’una altra manera. La repetirà fins en tres ocasions més, dissabte, diumenge i dilluns a la mateixa hora. Les entrades es poden adquirir a la cafeteria de l’Orfeó.

x