El pressupost pel 2017 de Sant Feliu de Pallerols inclourà una partida per a l’auditoria sobre la comptabilitat municipal

A mitjans d’aquest any l’equip de govern de Sant Feliu de Pallerols va anunciar que encarregaria una auditoria per demostrar que els comptes de l’Ajuntament s’han portat de forma adequada. Ara aquesta auditoria compta amb una partida d’entre 6.000 i 8.000 euros en els pressupostos que es preparen per al 2017 i que s’aprovaran a finals de mes. L’any que ve també es tirarà endavant la reforma del Centre de Serveis per a la Gent Gran i es faran millores a la piscina i al Castell d’Hostoles.


El pressupost del 2017 de Sant Feliu de Pallerols inclourà una partida d’entre 6.000 i 8.000 euros per a la realització d’una auditoria sobre la comptabilitat municipal. D’aquesta manera l’equip de govern vol demostrar que els comptes s’han portat de manera adequada. Amb l’auditoria es volen desmentir les acusacions reiterades de l’oposició que assegura haver detectat irregularitats amb ingressos que no s’han comptabilitzat o l’”ocultació” dels interessos de demora derivats d’una sanció d’hisenda per la urbanització del pla de Bastons.

En relació amb el pla de Bastons, la querella presentada contra l’alcalde, el tinent d’alcalde, el secretari municipal i dos arquitectes fa gairebé dos anys encara no s’ha resolt. L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols, Joan Casas, es declara molt afectat personalment i professionalment, a nivell polític, per la querella rebuda durant l’anterior mandat i ha començat a moure fils per activar alguna llei a nivell català o del ministeri de justícia que permeti demanar responsabilitats quan s’han interposat denúncies, segons diu amb l’objectiu de perjudicar a les persones personalment i professionalment. En aquest sentit Casas ja s’ha reunit amb membres del Defensor del Poble, amb representants del Ministeri de Justícia i té pendent citar-se amb representants de la Generalitat de Catalunya.

Més enllà de l’auditoria, el pressupost de Sant Feliu de Pallerols també inclou partides per a la posada en marxa del Centre de Serveis per a la Gent Gran. Una altra gran inversió que s’iniciarà aquest 2017 són les millores en la piscina. Per l’any que ve es preveu una dotació d’entre 80.000 i 90.000 euros per adequar l’accessibilitat a l’equipament municipal. El tercer gran projecte són les obres de l’escala del castell d’Hostoles, una actuació prevista en uns 25.000 euros que es començarà executar en poques setmanes.

 

Notícies relacionades:
– L’alcalde de Sant Feliu de Pallerols assegura que els comptes de l’Ajuntament “estan bé” i acusa l’oposició de voler desgastar el govern
– Units per Sant Feliu comunica a la Sindicatura de Comptes irregularitats d’actuació en la comptabilitat de Sant Feliu de Pallerols

x