SIMON guanya el Premi Aster per la seva trajectòria empresarial

L’empresa fundada a la Garrotxa SIMON, principal fabricant de material elèctric, a més de creador de solucions de tecnología per a entorns domèstics i professionals, ha estat guardonada amb el Premi Aster a la Trajectòria Empresarial Grans Empreses que concedeix l’escola de negocis ESIC. Lluís Simon, expresident de SIMON Holding, va recollir el Premio al Teatre Nacional de Catalunya. En el seu discurs va recordar els orígens de la companyia, que va passar de ser un petit taller familiar a un gran holding internacional. També va recordar la destacada aportació dels seus fundadors i treballadors al llarg de 100 anys d’història. Simon també va voler reconèixer el treball de l’escola de negocis ESIC  en la formació dels futurs professionals de les empreses.