El 13è Saló Internacional d’Arts Plàstiques de Sant Joan les Fonts compta amb més d’un centenar d’obres de 65 artistes

Més d’un centenar d’obres de 65 artistes diferents són el que fan del 13è Saló Internacional d’Arts Plàstiques de Sant Joan Les Fonts un èxit. Aquest migdia ha quedat inaugurat, i les obres d’art exposades es podran visitar fins el dia 11 al Monestir Romànic de Sant Joan Les Fonts.

El  13è Saló Internacional d’Arts Plàstiques de Sant Joan Les Fonts ha quedat inaugurat aquest migdia a Sant Joan Les Fonts. Artistes garrotxins, de la demarcació de Girona i d’arreu del món participen en aquest esdeveniment artístic plenament consolidat.

Al 13è Saló Internacional d’Arts Plàstiques predominen les obres pictòriques però també s’hi poden veure escultures com les de l’artista local Joan Sala. L’organització composta de l’Editorial Oliveras i l’Ajuntament de Sant Joan Les Fonts atorga un diploma i un trofeu a tots els artistes participants. La mostra es podrà visitar fins el dia 11 de desembre, i el fet que coincideixi en dates festives fa pensar que serà un dels anys amb més concurrència de públic.