El Vòlei Olot s’emporta, al tie-break, el partit davant l’Escola Pia Granollers (3-2)

El Club Vòlei Olot es va imposar a l’Escola Pia de Granollers en un partit en el que va patir més del que esperaven. La relaxació després del primer i tercer set va provocar que les olotines haguessin d’arribar al tie-break per guanyar 3-2 el partit.

Amb l’objectiu d’estar entre les quatre primeres de la primera volta aconseguit, l’Olot va saltar al pavelló a jugar contra l’Escola Pia de Granollers amb una barreja de relaxació i auto-confiança que va estar a punt de costar molt car. El 3-2 final així ho reflecteix.

Tot i això, les paraules de l’entrenador local van ser prou perquè les seves jugadores fessin els deures i, amb més dificultat de la prevista, s’emportessin un primer set que semblava deixar clar que les olotines eren molt superiors a les de Granollers.

Res més lluny de la realitat. No és que no fossin molt superiors, que si que ho eren, sinó que les noies del Vòlei Olot van permetre que la relaxació fes acte de presència en el segon set i això va provocar que les visitants,que en condicions normals no haguessin tingut res a fer davant les olotines, guanyessin el segon set per 23-25.

Veure que les jugadores del Granollers també jugaven va fer reaccionar l’Olot. Les locals van agafar les regnes del partit i van donar a entendre a les visitants que no tenien res a treure del pavelló d’Olot. Ben d’hora es van posar en avantatge i durant el segon tram del set van dedicar-se a administrar-la. El 25-20 final deixava el partit 2-1 i amb un horitzó realment fosc per les visitants. Però l’actitud de les olotines va tornar a mostrar relaxació i, potser, massa alegria pel que ja s’havia aconseguit.

La demostració més evident va ser el quart set. El que havia de ser el moment de deixar enllestit el partit, es va tornar un malson. Un malson curt, per això. Les visitants van treure tot el vòlei que portaven dintre i van esborrar de la pista l’Olot. La contundència amb la que van guanyar el 4rt set va ser espectacular. 12-25 de resultat en aquest set i 2-2 en el marcador general. Hi hauria tie-break.

El pavelló esperava una reacció positiva del Vòlei Olot, però veient el darrer set, tot era una incògnita. Però les olotines no van fallar. Es van desfer de les visitants per la via ràpida amb un 15-8 que va reflectir la diferència de qualitat que hi havia entre les dues plantilles.

Notícies relacionades:
– El Vòlei Olot tomba a l’Ítaca Manresa en un partit marcat per la igualtat i l’encert dels olotins en els moments clau (3-0)
-El Club Vòlei Olot presenta un centenar de jugadores i jugadors repartits entre 11 equips per la temporada 2016-2017
-El Vòlei Olot dóna un cop de puny damunt la taula davant el Vòlei Mataró (3-0)

x