Can Bombo acull la presentació del documental ‘Homo Montserratinus’ de Samuel Colomer

Can Bombo va acollir la presentació del documental Homo Montserratinus, un film que es centra en l’ètica de l’escalada tradicional i el respecte per l’entorn natural. El director del documental, Samuel Colomer, va ser a Olot per presentar i projectar la seva obra.

El Rocòdrom de Can Bombo es va convertir en un cinema. Samuel Colomer, autor del documental Homo Montserratinus va ser a Olot per presentar el seu film, una obra que es centra en els valors de l’escalada tradicional, la de via llarga. Un documental amb aquest missatge li va anar com anell al dit a un espai tant arrelat a aquest esport com Can Bombo. Una trentena de persones van assistir a la presentació que va finalitzar amb un debat entre amants de l’escalada.