Teràpia de Shock diu adéu i fins sempre amb un emotiu concert al Teatre Principal d’Olot

Emocionant. Aquesta és la paraula que defineix el concert que els Teràpia de Shock han ofert aquesta nit per acomiadar-se. Durant més d’una hora i mitja han fet vibrar al públic que ha viscut en primera persona l’espectacle des del Teatre Principal d’Olot. Els que no hi ha pogut assistir ho han seguit a través d’Olot Televisió i per tot Catalunya a través de les televisions adherides a La Xarxa i del canal 159 de Movistar+.

Puntuals, a les vuit del vespre ha arrencat l’últim espectacle de la primera era dels Teràpia de Shock i ho ha fet amb la projecció d’un vídeo que ha repassat la trajectòria del grup a partir d’entrevistes als seus integrants però també d’algunes persones de les que s’han envoltat durant aquests 10 anys com, per exemple, Joan Cañada, Glòria Castellví o els responsables de la discogràfica RGB. Uns primers minuts que ja insinuaven l’emotivitat del concert. I així ha estat. Només acabar la projecció Ferran Massegú, Gerard López, Albert Parés i Guillem Soler han saltat a l’escenari amb més energia que mai. Tots quatre eren conscients del moment, de la importància del concert i el públic ho ha entès, bolcant-se i vibrant al màxim amb cada cançó. Els Teràpia no han decebut i han interpretat bona part dels temes que han marcat la seva història com el Sense Tu, La soledat, 100.000 històries o A prop. Aquesta última dedicada a La Xarxa de televisions locals perquè el tema és la banda sonora de la campanya de publicitat de l’entitat que agrupa a les televisions de proximitat del territori i que avui han emès en directe aquest concert, coproduït amb Olot Televisió.
El concert, però, també guardava sorpreses, perquè deu anys sobre els escenaris han donat per fer molts amics. La cantant Paula Valls, el cantant de Lax’n’Busto Salva Racero i els Hora de Jutglar han contribuït a vestir un concert únic. Tampoc hi podia faltar un dels components que gairebé va néixer amb el grup i que se’n va desvincular fa poc, en Jaume Sucarrats. En Suca ha tancat l’espectacle cantant un emotiu ‘Sense Tu’.

Teràpia de Shock ha acabat allà on va començar, a Olot, la ciutat que els va veure néixer i que els ha seguit durant aquesta dècada. S’acaba aquesta etapa i, qui sap, si més aviat que tard en pot començar una altra.
El programa s’ha emès en directe per Olot Televisió i les televisions de La Xarxa i es podrà tornar a veure aquest diumenge, a les 23.10. De cara a aquesta propera setmana també s’ha previst diverses emissions per recordar un dels grups més destacats de la música a casa nostra.

Notícies relacionades: 
-El concert de Teràpia de Shock va tenir una audiència de prop de 172.000 persones a Catalunya i 12.000 a la Garrotxa
– Teràpia de Shock posarà fi a una etapa de 10 anys en un concert al Teatre Principal d’Olot amb entrades exhaurides
– Teràpia de Shock actua a la Gala de Les Preses, després d’anunciar la seva retirada

x