El 23è Memorial Raül Ramos bat rècords de participació amb prop de 300 nedadors competint en les diferents proves

Prop de 300 nedadors procedents de 14 clubs de tot Catalunya van participar aquest dissabte a la 23a edició del Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot, que obria el circuit Girosona de natació. A la cita hi van participar dos equips de la comarca: el Castellfollit i l’entitat amfitriona, el Club Natació Olot, que va tornar a organitzar una jornada rodona per la natació catalana.

Cada any la natació catalana té una cita ineludible amb Olot: el Memorial Raül Ramos complia aquest dissabte 23 edicions, amb la participació més elevada de la seva història: prop de 300 nedadors de 14 clubs catalans van competir en alguna de les proves del certamen, que obria el circuit DS-Girosona de natació. Durant tot el dia es va mantenir la tensió per saber qui es classificaria per les finals de les diferents categories, amb una grada plena de gom a gom durant tota la jornada. Pel que fa al nivell mostrat pels clubs garrotxins, tant el Club Natació Olot com el Club Natació Castellfollit van marxar satisfets del paper que van fer a la competició.

El Memorial Raül Ramos recorda qui durant molts anys va ser entrenador de natació del club olotí, i després de dues dècades s’ha convertit en un referent a Catalunya per l’organització i el nivell dels esportistes que hi participen. Durant la jornada es va aprofitar per homenatjar als nedadors del Club Natació Olot que han batut els registres de la taula de rècords durant la darrera temporada.

Notícies relacionades:
-El Memorial Raül Ramos del Club Natació Olot obre el Circuit Girosona de natació amb la participació dels millors nedadors de la demarcació
El CN Olot acaba com a 4t classificat la Copa Catalana de segona divisió i aconsegueix mantenir la categoria, en una jornada emocionant a les instal·lacions del club olotí, que ha presenciat l’ascens del CN Barcelona i el CN Sant Feliu
-El CN Olot guanya el Circuit DS-Girosona de natació en la categoria per equips per primera vegada

x