L’Associació Àmbit Sant Lluc crea un premi i organitzarà una subhasta d’obres d’art el 4 de gener

La sala d’exposicions de l’Associació Àmbit Sant Lluc acollirà una nova mostra d’obres que començarà el 16 de desembre i acabarà el 3 de gener. Totes les obres que hi siguin exposades seran tretes a subhasta el dia 4 de gener.

La galeria d’art de l’Associació d’Àmbit Sant Lluc acull una exposició fins el 10 de desembre en la qual els visitants poden admirar obres dels socis de l’entitat, que són artistes, i també de Jaume Plensa. Aquesta és l’exposició que hi ha actualment, però a partir del dia 16 d’aquest mateix mes, i fins el dia 3 de gener, la sala d’art acollirà una exposició d’obres que sortiran a subhasta. Els diners obtinguts d’aquesta subhasta serviran per fer front a les despeses de l’Associació. Només el 10% dels guanys serà destinat a l’Àmbit Sant Lluc, la resta serà per als artistes.

L’Associació també ha creat un premi al qual només podran aspirar els artistes nascuts a la Garrotxa. La galeria estarà oberta tots els dies de 7 a 9 del vespre excepte el dia de Nadal, el 31 de desembre i l’1 de gener.

Notícies relacionades:
– L’Associació Àmbit Sant Lluc posa en marxa un concurs per trobar un logotip que representi la seva entitat
– La segona exposició de l’Associació Àmbit Sant Lluc ‘Homenatge a Joan Ferrés’ obre les portes al públic
– L’exposició ‘Homenatge a Joan Ferrés’ de l’Associació Àmbit Sant Lluc s’inaugurarà divendres 2 de setembre a les 7 de la tarda