El Club Bàsquet Garrotxa suma la tercera victòria consecutiva a casa contra el Minguella de Badalona per 76 a 65

El Club Bàsquet Garrotxa es fa fort a casa i aconsegueix la tercera victòria consecutiva a la seva pista al derrotar al Minguella de Badalona, per un clar 76 a 65. Els jugadors dirigits per Adrià Mercader han fet un gran tercer quart on han establert la diferència al marcador.

cb-garrotxa-minguella-2

El Club Bàsquet Garrotxa afrontava aquest diumenge un duel vital en la lluita per escapar de la zona baixa de la classificació de Primera Catalana. Rebia el Minguella de Badalona, amb un mateix balanç de victòries i derrotes; un equip d’anotacions baixes però que a la primera meitat ha complicat el joc dels garrotxins perquè els locals no aconseguien tancar bé el rebot defensiu: aquest fet provocava que els visitants tinguessin opcions en segones jugades, i els d’Adrià Mercader no han pogut establir una diferència clara al marcador. Al descans, però, el lluminós reflectia un resultat de 34 a 29, amb el marge més gran que hi ha hagut durant els primers vint minuts. Ja al tercer quart, el Garrotxa ha aconseguit desenganxar-se del Minguella: ha començat a dominar el rebot i diversos triples han permès establir una diferència de quinze punts. Això ha fet jugar els locals amb tranquil·litat, i s’han vist actuacions destacades de Corcoy, Burgess i Dennis. En el darrer període, el marge ha arribat a ser de 18 punts, però el Garrotxa no ha acabat de fer sang a l’equip rival i al final el partit ha acabat amb un resultat de 76 a 65 favorable als blanc-i-negres.

La victòria permet al Garrotxa afrontar la setmana de descans amb tranquil·litat, situat a la desena posició de la Primera Catalana.