L’entitat Flor de Fajol celebra la cloenda de la temporada sardanista amb la 27a trobada de músics de cobla

L’agrupació cultural i sardanista Flor de Fajol va celebrar aquest cap de setmana la cloenda de la temporada sardanista amb la 27a trobada de músics de cobla garrotxins a la Sala El Torín, on es van aplegar més d’una vintena de músics, i amb un concert de la Cobla Costa Brava al Casal Marià.

Flor de Fajol va organitzar dissabte al vespre la cloenda de la temporada de les colles sardanistes a la Sala el Torín. L’associació, que ja té més de trenta anys, va reunir una colla de músics garrotxins en la 27a trobada d’instrumentistes de cobla. L’objectiu de l’entitat, segons el seu president, Narcís Ferrer, és conservar les colles de sardanes.

Més d’una vintena de músics, i alguns de ben joves, es van aplegar a la sala per tocar quatre peces conegudes i fer dansar al públic assistent. Els actes de la cloenda de la temporada van continuar diumenge, amb un concert de la cobla Costa Brava al Casal Marià. Enguany, la trobada s’ha endarrerit dues setmanes. No s’ha pogut celebrar per Santa Cecília, com es habitual, per manca d’espai a la Sala el Torín. També es va retre homenatge, amb un minut de silenci, al músic de Tortellà, Joan Mulí, que va morir el passat mes d’octubre.

 

x