L’Olot empata al camp del Vilafranca (1-1) i permet al Peralada recuperar el lideratge

Imatges futbolcatalunya.com

La Unió Esportiva Olot empata a 1 contra el Vilafranca. Els de Ramon Maria Calderé s’han avançat al marcador al minut 13 de partit, amb un gol del pitxitxi Marc Mas. Però l’alegria ha durat poc als garrotxins: Víctor Oribe ha marcat l’empat en menys de 60 segons.

La Unió Esportiva Olot de Ramon Maria Calderé no ha pogut emportar-se els tres punts d’un camp complicat com el del Vilafranca, tercer classificat. Els olotins s’han avançat al marcador però menys d’un minut més tard el Vilafranca ha fet l’empat a 1 definitiu.

Els garrotxins han començat amb molta força i poc han trigat en tenir la primera ocasió del partit. Marc Mas ha desaprofitat la primera, però no la segona. Una gran assistència amb l’exterior de la bota de Roger Vidal ha deixat sol al davanter de Sils, que ha definit creuant la pilota davant la sortida del porter. El màxim golejador de la lliga no faltava a la seva cita amb el gol.

L’Olot estava per davant en un dels camps més complicats de la categoria. Però no va servir de res. Un minut més tard els homes de Ramon Maria Calderé veient com Oribe estava celebrant el gol que acabava de fer. En una jugada fabricada a la dreta de la porteria de Xavi Ginard, la pilota li va caure al millor jugador rival que, amb l’esquerra, va creuar la pilota fent inútil l’estirada del porter de l’Olot. 1-1 i el partit començava de nou.

L’empat ha deixat una mica tocat l’Olot, que ha començat a veure com el Vilafranca s’aproximava amb perill a la porteria dels garrotxins. El central del Vilafranca Fontanils ha tingut dues ocasions que, la primera perquè ha marxat alta i la segona perquè Sergio l’ha tret sota pals, no s’han culminat. Als últims instants de la primera meitat Roger ha pogut tornar a posar per davant l’Olot però no ha arribat a rematar una gran centrada de Dembo.

La segona part ha arrencat amb dubtes en els dos conjunts, que han provocat indecisions i errors. La primera ocasió ha arribat per part dels olotins, en un llançament de falta de Blázquez. Ha estat la primera i la darrera, ja que cap dels dos equips han arribat amb claredat a la porteria rival. L’Olot s’emporta un punt d’un camp complicat com el del Vilafranca i perd el lideratge a benefici del Peralada, que no ha deixat escapar la oportunitat per guanyar i recuperar la primera plaça.

x