L’ACO i els placers de la plaça Mercat d’Olot impulsen la campanya nadalenca ‘Els millors indrets del món’ amb tres premis destacats

La plaça Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot impulsen des de dilluns i fins el 5 de gener la campanya nadalenca ‘Els millors indrets del món’. En la que un centenar de comerços participants i una vintena de placers lliuraran butlletes als seus clients per optar a 3 premis: un viatge a Nova York, dues nits a Singapur i un àpat al Celler de Can Roca.

‘Els millors indrets del món’ és el títol de la campanya nadalenca impulsada pels placers del Mercat i l’Associació de Comerciants d’Olot. Enguany, hi participen 110 comerços i 22 placers que repartiran 60.000 butlletes fins el dia 5 de gener per cada compra i client, tres de les quals estaran premiades amb premis suculents: una estada de dues nits a un dels millors hotels del món, el Marina Sands de Singapur, un viatge a Nova York i un àpat al Celler de Can Roca.

Des del consistori es valora molt positivament una campanya nadalenca com aquesta, fruit de la col·laboració de dues entitats olotines amb el suport de l’Ajuntament. El dissabte 7 de gener a les 12 del migdia es farà el sorteig a la plaça del Teatre i es trucarà als guanyadors per telèfon, si no l’agafen es seleccionarà una altra butlleta. Amb un sorteig amb premis tant ben dotats, els comerciants esperen fer les compres més lleugeres i d’aquesta manera incentivar el comerç i l’activitat econòmica de la ciutat.

Notícies relacionades:
– L’Associació de Comerciants d’Olot i Càritas Garrotxa impulsen la 4a edició de la campanya ‘No et quedis el canvi’