Provoquen destrosses al pessebre de l’ermita de Sant Francesc per cinquè any consecutiu

Com cada any, i aquest ha estat el cinquè, el pessebre de l’ermita de Sant Francesc ha patit destrosses. Sempre en pateix perquè des de fa cinc anys que rep la visita d’un o més d’un lladre, que roba el donatiu que els visitants deixen en una guardiola per pagar el muntatge del pessebre, els serveis bàsics i el vigilant. Aquest any, els lladres no han trobat res perquè hi han entrat abans que s’inaugurés la mostra. L’agrupació suposa que això els ha enfadat i és per això que han provocat més destrosses de les de costum.

El  pessebre de Sant Francesc ha patit destrosses per cinquè any consecutiu. Aquesta vegada, l’incident es va produir la nit abans de la inauguració de la mostra. L’individu o individus que hi han entrat han destrossat la part frontal del muntatge. Van accedir a l’església des de l’habitatge que es troba al fortí amb la intenció de robar els donatius de la guardiola. Aquesta vegada, però, no hi van trobar res perquè l’espai encara no havia estat obert als visitants.

En aquesta ocasió, l’Agrupació de Pessebristes té l’esperança de descobrir de quina o quines persones es tracta, ja que aquest any hi havien instal·lat una càmera. Amb la mostra de pessebres inaugurada, l’Agrupació de Pessebristes no té temps de reconstruir el muntatge. El deixaran així, per fer pública la impotència de l’associació davant de l’enèsima mostra d’aquests actes vandàlics.

Notícies relacionades:
– La XXIV Mostra de Pessebres ja es pot veure a diferents espais d’Olot