L’ocupació a la Garrotxa per aquest pont és d’un 65%, en comparació amb el 88% de l’any anterior

L’ocupació a la Garrotxa per aquest pont és més baixa que la de l’any anterior, ja que els dies de festa queden repartits entre dos caps de setmana i nou dies. L’ocupació és d’un 65% en comparació amb el 88% del 2015.

L’ocupació a la Garrotxa per aquest pont, amb els dies de festa del dia de la Constitució i el de la Immaculada Concepció, serà d’un 65%. La xifra no és tan alta com l’any anterior, en què l’ocupació va ser d’un 88%. El pont del 2015 va concentrar-se en un cap de setmana i enguany, queda repartit entre dos caps de setmana i nou dies en total. Es preveu més ocupació els caps de setmana que els dies 6 i 8.

De moment, es calcula que els hotels tenen una ocupació d’un 50%; les cases de turisme rural un 76%; els apartaments turístics un 70%; les cases colònies un 60% i els càmpings amb bungalous freguen el 95%. Els que no en disposen, compten amb un 35%. El perfil de visitants de la Garrotxa, segons el president de Turisme Garrotxa, Eduard Llorà, són de l’àrea metropolitana de Barcelona i es tracta de famílies i parelles. Més enllà de Catalunya, la majoria de turistes provenen del País Basc i Madrid.

El dia 6 de desembre també se celebra al Mallol la Fira de Sant Nicolau, on tindran lloc diverses activitats a diferents racons del poble i que giraran al voltant de la vida a pagès i del passat remença. Al llarg de tot el dia, es podrà visitar la fira d’artesania i la mostra d’oficis antics i bestiar. El pregoner de la Fira serà el notari olotí Manuel Faus.