La pluja no ha impedit una gran afluència de visitants a la Fira de la Ratafia de Besalú

Aquest cap de setmana Besalú ha celebrat la Fira de la Ratafia. La pluja no ha impedit la seva celebració, ni l’arribada de visitants al municipi. Una mostra és que l’Ajuntament va vendre les mil ampolles amb la ratafia guanyadora de l’any anterior que va posar a disposició dels visitants.

Besalú ha pogut celebrar la Fira de la Ratafia malgrat la pluja. Les 14 parades de ratafia i productes relacionats van haver-se de desplaçar de la plaça de la Llibertat fins al pavelló d’esports, si bé la fira de productes artesans es va mantenir al Prat de Sant Pere. Els visitants, malgrat la pluja, van ser constants. Quant al concurs de ratafia, aquest any el primer premi estat per Carme Gelis. La seva ratafia va obtenir 98 punts. La ratafia de Lluïsa Roset va obtenir el segon premi del concurs amb 95 punts. La de Francisco Márquez, amb 88 punts, va quedar en tercera posició.

Notícies relacionades: 
-La Fira de la Ratafia de Besalú es podrà seguir aquest diumenge en directe per Olot Televisió
– Unes 3.000 persones visiten Besalú en 23a edició de la Fira de la Ratafia, que es va poder seguir per Olot Televisó