Càritas Garrotxa impulsa la 3a edició de la campanya del ‘Solidarisac’ amb molt bona acollida d’empreses de la comarca

Per tercer Nadal consecutiu que Càritas Garrotxa impulsa la iniciativa del ‘Solidarisac’. Una campanya tirada endavant per voluntaris de l’entitat per tal de recaptar fons pels més necessitats, aprofitant les dates nadalenques. Desenes d’empreses de la comarca incorporaran aquest producte solidari a les seves paneres de Nadal.

El  ‘Solidarisac’ ja és quelcom habitual per les dates de Nadal. Aquest serà el tercer any que Càritas Garrotxa impulsarà aquesta iniciativa. Es tracta d’una bossa d’elaboració artesanal que conté fruits secs i que ve decorada amb un llaç i un missatge de l’entitat. Amb un preu de 5 euros i un rerefons solidari i de col•laboració, el ‘Solidarisac’ pretén fer el Nadal més fàcil a aquelles persones més necessitades. Algunes de les empreses de la comarca que s’han sumat a la iniciativa no només l’acullen sinó que la difonen entre personal i proveïdors.

Enguany, el ‘Solidarisac’ ha tingut acollida en desenes d’empreses de la comarca i és que originalment aquest producte solidari estava enfocat a l’àmbit empresarial. Però ara Càritas Garrotxa vol acabar de consolidar el producte entre el públic general, i per fer-ho, durant la fira nadalenca, l’entitat es situarà a la plaça dels Gegants per difondre i introduir el ‘Solidarisac’ en l’àmbit familiar.

Notícies relacionades: 
– El concert solidari organitzat per Càritas Garrotxa a l’Escola Pia fa brillar el Cor Gòspel Girona
– El Cor Gospel Girona actuarà a Olot a benefici de Càritas Garrotxa

x