Cinc corals garrotxines tindran un paper destacat al festival VEUS de grups vocals de Catalunya que s’organitza a Olot des del 8 de desembre

Cinc de les 12 corals participants al Festival VEUS són garrotxines. El nou festival VEUS de grups vocals de Catalunya ofereix a Olot quatre dies de concerts, tallers i ‘masterclasses’, des de dijous i fins diumenge.

Els grups vocals garrotxins tindran un paper destacat al festival Veus de Catalunya, que se celebra a Olot del 8 a l’11 de desembre. Les corals Croscat, de Gent Gran, Gaia, Cantabile i Gospel Cor Garrotxa oferiran mini-concerts nadalencs al carrer, de mitja hora de durada, dijous i dissabte a la tarda, coincidint amb la Fira del Pessebre. Hi seran de les 6 de la tarda a 2/4 de 8 del vespre al túnel de la Plaça del Mig i a l’entrada del pati de l’antic Hospital Sant Jaume. Els membres de les corals garrotxines també participaran activament de la programació del festival VEUS assistint als múltiples tallers i ‘masterclasses’ que durant quatre dies s’organitzaran a la ciutat, com la jam session de cinc hores de durada, al matí i a la tarda, que aquest dijous Karol Green dirigeix a la sala El Torín. Completen la programació els tallers, les classes magistrals i els concerts que portaran a terme Quartet Mèlt, Cap Pela, The Hanfris Quartet, Primital Bros, Opera Secreta i By the Gospel River. El festival veus està dirigit al públic en general, als interessats en la música vocal i als membres de grups vocals i corals amateurs, semi-professionals o professionals que volen formar-se amb professors de renom o compartir experiències amb altres formacions vocals d’arreu del país.

Els concerts tindran lloc al Teatre Principal, la sala El Torín, Can Trincheria, l’Orfeó Popular Olotí i l’Escola Pia. Les entrades i promocions per assistir al festival es poden consultar i adquirir a la pàgina web www.festivalveus.cat.

Notícies relacionades:
-Olot estrenarà el Festival VEUS del 8 al 11 de desembre amb l’objectiu de ser un esdeveniment referent a Catalunya en l’àmbit de grups vocals

x