L’alcalde i diversos regidors de l’Ajuntament d’Olot han treballat el dia de la Constitució per mostrar que no tenen res a celebrar

Diversos càrrecs electes de la comarca, si bé no van obrir les dependències dels consistoris, sí van treballar el dia de la Constitució, organitzant actes cívics, socials i solidaris, tal i com demanava la proposta de l’Associació de Municipis per la Independència. A l’Ajuntament d’Olot, l’alcalde i diversos regidors van treballar al matí, portant a terme diverses reunions. A les 11 del matí, l’alcalde, Josep Maria Corominas, el portaveu d’Esquerra, Pere Gómez i la regidora de la CUP Anna Descals, van llegir el manifest proporcionat per l’AMI davant l’Ajuntament. Van acompanyar-los els representants de les associacions independentistes Assemblea Nacional Catalana, Òmnium Garrotxa i Estelada 2014. Aquest dimarts, l’Ajuntament de Mieres, governat per Vivim Mieres-CUP-Poble Actiu, va obrir les seves dependències a la tarda. Els electes van atendre a tots els ciutadans que ho van voler.

Notícies relacionades: 
– L’Ajuntament d’Olot seguirà els preceptes de l’AMI el 6 de desembre
– L’Ajuntament de Mieres tornarà a obrir el 6 de desembre i l’equip de Govern d’Olot decidirà què fer en les properes hores