El Pessebre Vivent de Joanetes renova el conveni amb Càritas Garrotxa per cinquè any consecutiu

És temps de pessebres vivents: la Garrotxa veurà els dies 8 i 9 de desembre el que s’organitza a Santa Pau, i el proper dia 18 serà el torn del Barri de Sant Roc d’Olot. A Joanetes es compleixen 26 edicions del seu pessebre vivent, que tindrà lloc enguany els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, amb la participació de prop de 400 persones. Un cop més, l’organització renova el seu conveni amb Càritas Garrotxa, destinant una part de l’entrada a la solidaritat.

Pels volts de Nadal, Joanetes es transforma en un màgic diorama humà: és el pessebre vivent, que any rere any atrau milers de visitants que passegen pels carrers del nucli, repassant cada un dels racons d’aquest poble de la Vall d’en Bas. Mobilitzen prop de 400 persones, que rememoren mig centenar d’escenes pròpies del Nadal. Coronat per l’estrella il·luminada més grossa del món, instal·lada a Santa Magdalena, cada any es renova per oferir una nova perspectiva als assistents.

Ara fa cinc anys, el Pessebre Vivent de Joanetes va iniciar una col·laboració amb Càritas Garrotxa, aportant una part de l’entrada a l’entitat benèfica. Aquest conveni segueix vigent, mantenint el compromís de l’organització amb la solidaritat en aquesta època de l’any.

El cartell d’aquest 2016 és obra de l’artista Joan Ferrés: una obra que vol atraure un nombrós públic els dies 25 de desembre a partir de les set del vespre, i el 26 de desembre i 1 de gener des de les sis.

Notícies relacionades: 
– Càritas Garrotxa impulsa la 3a edició de la campanya del ‘Solidarisac’ amb molt bona acollida d’empreses de la comarca
– Milers de visitants admiren el Pessebre Vivent de Joanetes en la seva 25a edició
– El Pessebre Vivent de Joanetes celebra 25 anys renovant el recorregut i afegint noves escenes