Presenten la programació musical del Festival El Mini 2017 amb Sidonie i Mikel Erentxun com a caps de cartell

Sidonie i Mikel Erentxun són els noms més destacats de la propera edició del festival El Mini, que es farà entre el 9 i el 18 de març. Ja s’ha presentat tot el cartell: en total hi haurà més de 20 actuacions que ompliran de música diferents espais de la ciutat.

Ja es coneix gran part del programa de la 7a edició del Mini, el festival de butxaca, íntim i personal d’Olot i que busca la proximitat entre músics i assistents. El certamen, que es celebrarà entre el 9 i el 18 de març, es consolida com un festival de qualitat, amb més de 20 grups en cartell. D’aquests, destaquen dues actuacions: per una banda, Olot podrà gaudir de Sidonie, una de les bandes més representatives del pop-indie espanyol. L’altre plat fort és Mikel Erentxun, conegut per ser el vocalista de la mítica banda Duncan Dhu, que oferirà un concert en solitari a la Sala el Torín, i que vol eliminar l’etiqueta selectiva que té el festival per obrir-se a altres públics potencials.

El Mini manté el Casino olotí com la seva seu oficial, un espai que vol ser un punt de trobada entre artistes, públic i professionals de l’esfera musical. També es consolida la participació de músics de la comarca; enguany hi participaran tres propostes: els grups Agnès & The Pèpits, Rock Kills i el cantant de blues Oscar Linares. Però El Mini no es queda quiet: com a novetat es farà un concert inaugural a l’Espai Núria, amb un petit tast de vins, i hi haurà una col·laboració amb l’espai IDEAL amb la voluntat de fer arribar la música als més joves. Les entrades es posen a la venda a partir del dimecres 7 de desembre al web elmini.net.

Notícies relacionades:
– ElMini s’ha adreçat als més petits a través de l’espectacle ‘Bítels per a nadons’
– L’espectacle cap de cartell d’ElMini, ‘Guerra’, de Pla, Muguruza i Refree registra un ple absolut al Teatre Principal d’Olot
– Núria Graham i Cala Vento enceten els concerts del festival de música de butxaca ElMini

x