L’Olot visita Castelldefels amb l’objectiu de tornar a assaborir el gust de la victòria

El Castelldefels serà el rival de l’Olot el diumenge a les 12. Els de Ramon Maria Calderé visitaran el camp dels del Baix Llobregat amb la obligació de tornar al camí de la victòria que han abandonat aquests dos últims partits davant el Peralada i el Vilafranca. Pot ser un partit especial per Abel Solé, que de jugar es convertirà en el futbolista amb més partits a la Unió Esportiva Olot.

Dos empats consecutius, davant del Peralada i el Vilafranca, han provocat que la Unió Esportiva Olot ja no lideri el grup 5 de la tercera divisió. Els de Ramon Maria Calderé es mantenen invictes des de fa més de dos mesos i han sortit del tourmalet de 3 partits amb 5 punts de 9, més de la meitat. Tenint en compte que dels 3, 2 eren fora de casa, l’estadística és prou bona. Diumenge visita el camp del Castelldefels, que tot i ser 14è a la classificació, no serà un rival fàcil.
Serà un partit especial per l’entrenador de l’Olot, que va aconseguir un ascens quan entrenava el Castelldefels. Un equip, el Castelldefels, que es caracteritza per un ús de les bandes que provoca moltes centrades a l’àrea. Els del Baix Llobregat aprofiten la velocitat dels seus futbolistes per atacar els espais.
Calderé va fer una crida als jugadors d’atac de l’Olot perquè afinin la punteria de cara al gol i que la responsabilitat no recaigui únicament a Marc Mas o Sergio Álvarez.
Un altre factor a tenir en compte serà la superfície sobre la que es disputarà el partit, gespa artificial. En l’apartat de baixes, Uri Santos no podrà jugar per lesió, i  Escudero serà baixa per acumulació de targetes. Cal destacar que, de jugar, Abel Solé es convertirà en el futbolista de l’Olot amb més partits al club, 420, superant a un Martí Gratacós a qui va igualar davant el Vilafranca.

Notícies relacionades:
-L’Olot empata al camp del Vilafranca (1-1) i permet al Peralada recuperar el lideratge