Del 12 al 16 de desembre hi haurà restriccions al trànsit als túnels de Bracons de la C-37

Per la setmana que ve hi ha previstes restriccions a la circulació als túnels de Bracons. Des de dilluns 12 de desembre a divendres 16 hi haurà restriccions al trànsit a la C-37. Des de les 7 del matí del 12 a les 7 del matí del 14 es tallarà el carril dret en sentit Vic del túnel de la Codina. I des de les 7 del matí del dia 14 a les 3 de la tarda del 16, es tallarà un dels dos carrils en sentit Olot. En tot moment, es mantindrà un carril per cada sentit de la circulació.

Del 12 al 16 de desembre hi haurà restriccions al trànsit als túnels de Bracons de la C-37

El motiu de les restriccions és el canvi massiu d’enllumenat no permanent i l’estirada de cablejat de doble nivell al Túnel de la Codina. Els horaris del canvi del tall del carril lent sentit Vic al de doble encarrilament sentit Olot, són orientatius. La programació horària podria variar en funció de la finalització dels treballs.