El Taller del Quartet Mèlt emmarcat en el primer Festival VEUS compta amb una cinquantena de participants

Un dels trets diferencials de la primera edició del Festival Veus és la vessant pràctica, els tallers que s’estan portant a terme al llarg del cap de setmana. Un d’ells va tenir lloc divendres a l’Orfeó Popular Olotí de la mà del Quartet Mèlt, guanyadors de la 3a edició d’Oh Happy Day.

El  Quartet Mèlt és un dels grups vocals que ha contribuït a fer possible el primer Festival VEUS. L’Orfeó Popular Olotí va ser la ubicació escollida per acollir el Taller del Quartet Mèlt. L’activitat va començar amb estiraments i amb els exercicis que acostuma a fer el grup abans de pujar a l’escenari.

La majoria de participants al taller eren integrants de diferents corals de la Garrotxa, que es van mostrar molt participatius i que van poder conèixer de primera mà com treballa un grup vocal de renom. Als components del Quartet Mèlt els va entusiasmar la idea de connectar amb el públic un dia abans del concert que el mateix grup portarà a terme avui dissabte a dos quarts de vuit de la tarda a la Sala El Torín. El cant dels participants al taller i del Quartet Mèlt va ser l’element principal de la masterclass, en una tarda amb les veus com a protagonistes, precisament el nom del festival.

Notícies relacionades:
-Emmanuel Djob tanca el tercer dia del Festival Veus posant dempeus el Teatre Principal d’Olot a ritme de gospel
-Cinc corals garrotxines tindran un paper destacat al festival VEUS de grups vocals de Catalunya que s’organitza a Olot des del 8 de desembre