Mor una veïna de Sant Jaume de Llierca de 68 anys atropellada pel seu propi vehicle

Una veïna de Sant Jaume de Llierca va morir atropellada pel seu cotxe, ahir al matí, en un carrer del poble. La víctima havia anat a llençar les escombraries i el cotxe va quedar desenfrenat i ella va intentar aturar-lo. El SEM i els bombers no van poder fer res per reanimar-la.

Una veïna de 68 anys de Sant Jaume de Llierca va morir ahir a quarts de nou del matí, atropellada pel seu propi vehicle prop del centre cívic del poble. La conductora havia aparcat a l’avinguda Girona, un carrer que desemboca al carrer Sant Francesc i amb una pronunciada pendent, per llençar les escombraries. La dona no va frenar bé el cotxe i, amb l’ajuda d’una vianant, va intentar aturar-lo. Tot seguit, va caure a terra, va quedar atrapada i va morir, allà mateix, per l’impacte del vehicle. L’altra veïna es va poder salvar i va alertar de l’accident al SEM i als bombers, que no van poder fer res per reanimar-la.

La víctima era una persona molt implicada en la vida social del poble i havia anat com a suplent a les llistes de CiU a les passades eleccions municipals. L’Ajuntament ha decretat tres dies de dol oficial i les banderes onegen a mitja asta. “Era una persona molt sociable, sempre intentava ajudar a l’altra gent i a les persones grans del poble. Des de l’Ajuntament, estem molt colpits per la notícia”, explica l’alcalde de Sant Jaume de Llierca, Jordi Cargol.
.