La Fira del Pessebre i el Festival Veus omplen els carrers d’Olot durant el pont de la Puríssima

Durant el pont de la Puríssima, a Olot s’ha celebrat, un any més, la Fira del Pessebre i, com a novetat, la primera edició del Festival Veus. Els carrers de la ciutat s’han tornat a emplenar i la mitjana d’ocupació ha fregat el 70%. L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa també valora positivament l’ocupació.

Aquest pont s’ha tornat a respirar l’ambient nadalenc als carrers, ja engalanats, d’Olot i plens de parades d’artesania i de figures del pessebre. Durant el pont de la Puríssima, la ciutat s’ha emplenat de turistes i locals, que han passejat per la Fira del Pessebre. Enguany, però, també han pogut gaudir de la música amb la primera edició del Festival Veus.

Es calcula que l’ocupació del pont a Olot ha estat pels volts del 60%, una mica més baixa que la de l’any anterior, ja que els dies de festa han quedat repartits en dos caps de setmana i nou dies en total. La majoria de visitants provenien de Barcelona i l’Oficina de Turisme d’Olot ha atès unes 400 persones al dia.  L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa valora positivament el pont i asseguren que la Fira del Pessebre i el Festival Veus han contribuït a augmentar el nombre de visitants. Els 6 i 8 de desembre han estat els dies amb més ocupació als restaurants.

Les corals de La Garrotxa també han tingut cabuda en el festival de cant coral i han actuat a diversos punts de la ciutat. Olot es continua reinventant per atreure nous públics. El Festival Veus s’ha convertit en un nou reclam tant per conèixer com per gaudir de la ciutat.

Notícies relacionades:
– La primera edició del Festival Veus tanca amb l’assistència de 1.800 persones als concerts i formacions
-Emmanuel Djob tanca el tercer dia del Festival Veus posant dempeus el Teatre Principal d’Olot a ritme de gospel
-El Taller del Quartet Mèlt emmarcat en el primer Festival VEUS compta amb una cinquantena de participants