Cinc companyies d’arreu de Catalunya actuen a la I Gala de Mags Joves a Les Preses

Dissabte es va celebrar la Primera Gala de Mags Joves a Les Preses, organitzada pel jove presenc, Mag Marc. Cinc companyies vingudes d’arreu de Catalunya, i formades per nois i noies d’entre 12 i 18 anys, van actuar al Centre Cultural del poble davant d’un centenar de persones.

Cinc companyies de joves mags, d’entre 12 i 18 anys, van actuar al Centre Cultural de Les Preses dissabte al vespre. El jove presenc, Marc Casado, conegut també com el Mag Marc, va organitzar la Primera Gala de Mags Joves amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Preses i el grup de Klyngh Teatre.

A part de la companyia del Mag Marc, totes les altres, anomenades Maga Game, Alouette, Àlex Marzo i les Màgic Girls, van venir de fora de la Garrotxa: de Barcelona, Badalona, Taradell o Tàrrega. Els espectacles de cada companyia duraven 20 minuts i, a la gala, es va poder veure tot tipus de màgia: visual, participativa i mentalisme. “La idea de fer aquesta trobada a Les Preses va sorgir després d’anar, juntament amb el meu tècnic, a gales de mags a Lleida i Torroella de Montgrí’, explica el Mag Marc. Prop d’un centenar de persones van emplenar el Centre Cultural i van poder gaudir dels trucs d’aquests joves mags i qui sap, si futures promeses del món de la màgia.